Tuesday, June 26, 2012

Semalam LS sibuk google personal organizer untuk install kat HP. Setelah install dan try a few apps LS buat keputusan nak try Jorte. Jorte ni personal organizer application. Konon nak paperless. Tak nak guna organizer biasa la ni.
 
Kelebihan Jorte ni boleh update dengan Google calendar. Senang sikit boleh view schedule dan add task masa kat luar or sambil bergolek dengan anak-anak. Nanti LS review best ke tak. So far macam ok. LS dah add task tuk daily. Ehem ni semangat sebab dah gabra keje tinggal lama :P.  Nak cuba boleh install kat Play Store sini.
 
 


Posted by Liyana Shuib On 7:39 PM No comments

0 comments:

Post a Comment

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Blog Archive